מירי זורגר מעניקה צרור טיפים לעוגת הגבינה שבדרך

    יוסי ברויער No Comments on מירי זורגר מעניקה צרור טיפים לעוגת הגבינה שבדרך
    13:30
    17.05.24
    קובי פינקלר No Comments on קצינים מספרים על קרבות ג'בליה: "הלחימה האלימה ביותר"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    בחירת הגבינה:

    • מומלץ להשתמש בגבינות כחושות.
    • רצוי להשתמש בגבינות שמנות (9% ומעלה) כדי לגרום לטעם קרמי יותר.
    • אם בכל זאת משתמשים בגבינה רגילה (5%) יש לסנן אותה במשך לילה במסננת מרופדת בנייר סופג.

     

    אפיה:

    • רצוי להתחיל לאפות ב-10 הדקות הראשונות בחום בינוני של כ-180 מעלות, להנמיך לחום של 160 מעלות ולהמשיך לאפות עוד במשך כשעה.
    • כדאי מאד ומומלץ לטעום מהמסה לפני האפיה על מנת לוודא שהגעת לטעם המושלם.
    • מומלץ לשלב בעוגה אפויה גם שכבת קרם שמהווה ניגוד למרקם העוגה.
    • להשלמת ההנאה מהעוגה מומלץ לעשות תחתית מבצק פריך


    0 תגובות